Wandafwerking

NIEUW: 3D behang, brengt kleur tot leven

De nieuwste trend in wandbekleding van intervos.
Wall-Structure 3D is een wandbekleding met plastische dessinstructuren.
Door de sterke verfopname van de structuren ontstaat een twee-kleureneffect.

Wall-Structure 3D kan worden afgewerkt met een latex- of acrylverf in mat, zijdeglans of metallic.

Behang, Vinyl- en Vliesbehang

Trend-Line design van intervos.
De collectie Trend-Line Design is een verzameling van stijlen in hoogwaardig trendy vliesbehang van barokdessins tot moderne strepen en van bloemdessins tot uni’s. Deze collectie is een absolute “topper” op het gebied van design wandbekleding. Finishing touch: De bijgevoegde Colour Guide met suggesties van de designers omtrent de bijpassende NCS verf kleuren.

Trend-Line (25) van intervos.
Intervos heeft zijn gerenommeerde 'huiscollectie' geheel vernieuwd en uitgebreid, waardoor een scala aan mogelijkheden is gecreëerd voor het verfraaien van uw woonruimten. Deze 'all-round' collectie wordt door Intervos vakkundig en met zeer veel zorg samengesteld uit het grote internationale aanbod. Onze selectiemethode op basis van hedendaagse kleuren, in zowel rustieke als moderne dessins, geeft deze collectie unieke creatieve mogelijkheden. Alle in deze collectie opgenomen dessins zijn van professionele kwaliteit en laten zich ook eenvoudig machinaal verwerken.

Glasweefsel en Decoratievlies

Wall-Structure (55) All-Round van intervos.
Deze collectie met meer dan 120 verschillende dessins in glasweefsel en non-woven is veelzijdig toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type latex muurverf en andere verftechnieken. Het materiaal verbergt alle kleine gebreken in de ondergrond, zodat een perfect resultaat kan worden verkregen.

Wall-Structure (65) Excellent van intervos.
De nieuwste dessins in hoogwaardige wanddecoratie vindt u in deze collectie. Speciale technieken maken het nu mogelijk deze “verrassende” dessins in glasweefsel en non-woven te creëren. Deze nieuwe decoratieve materialen zijn een solide basis voor bijna elk type latex muurverf en geven een geheel nieuwe dimensie aan stijlvol en elegant wonen.

Wall-Structure Reno-Decor van intervos.
Reno-Decor is een 100% vliescollectie van hoogwaardige kwaliteit. Het foto collectieboek geeft een fraaie indruk van de vele mogelijkheden die deze nieuwe trend in robuust “door en door” vlies biedt. Reno-Decor is een uitstekende basis voor bijna elk type latex muurverf.

Contact

Siem Heinis & Zoon
L.J. Imminkstraat 27, 1507 XH Zaandam
T: 06 2290 2370